Loader Image

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=»Veien videre» font_container=»tag:h2|text_align:left|color:%2394d642″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=»custom» accent_color=»#94d642″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=»»][vc_column width=»1/6″][vc_icon icon_fontawesome=»fa fa-heart» color=»custom» background_style=»rounded» size=»lg» custom_color=»#94d642″][/vc_column][vc_column width=»3/6″][vc_column_text 0=»»]

God rehabilitering fra et tidlig tidspunkt betyr mye for livskvalitet og for pasientens evne til å komme tilbake til hverdag og arbeid.

Alle pasienter med langvarige eller varige mén har behov for rehabilitering. Optimal medisinsk behandling og tverrfaglige tiltak vektlegges for å øke pasientenes mestring og funksjonsevne.

Alvorlig skadde pasienter har ofte fysiske og psykiske følgetilstander som krever langvarige behandlingsforløp. Kompetanse, kapasitet og forutsigbarhet er tre grunnpilarer i all behandling av alvorlig skadde pasienter. Pasienter med alvorlige skader vil følges opp for rehabilitering i egne spesialenheter i traumesenteret, i egne bygg, eller i rehabiliteringssykehus. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»2/6″][vc_cta h2=»Pårørende» color=»peacoc»]Pårørende, barn som pårørende og andre involverte har krav på fortløpende nødvendig informasjon og praktisk hjelp gjennom hele utrednings- og behandlingsforløpet. Er du pårørende, kan du kontakte fastlege, eventuelt legevakt der fastlege ikke er tilgjengelig eller ikke kan hjelpe.

Les mer![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]